Faʻatonuina le vibration valve, faʻafefea ona foia?

1. Faateleina le malo

Mo oscillations ma sina vibration, e mafai ona faʻateleina le malo e faʻaumatia pe faʻavaivaia.Mo se fa'ata'ita'iga, o le fa'aaogaina o se vaipuna e tele ma'a'a po'o le fa'aogaina o se piston actuator e mafai.

2. Faateleina le susu

O le faateleina o le susu o lona uiga o le faateleina o le fete'ena'i ma le tetete.Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻamaufaʻailogaina le paʻu o le valve lima i se mama "O", poʻo le faʻapipiʻi graphite ma le tele o feteʻenaʻiga, lea e mafai ona faia se sao faapitoa i le faʻaumatia poʻo le faʻavaivaia o nai vibration laiti.

3. Faʻateleina le taʻiala taʻiala ma faʻaititia le va talafeagai

Le ta'iala tele ofa'alava fa'alavae masani ona laʻititi, ma o le kilia tutusa o valve uma e masani ona lapoa, e amata mai i le 0.4 i le 1 mm, lea e fesoasoani i le faʻatupuina o le vibration masini.O le mea lea, pe a tupu sina vibration masini, e mafai ona faʻavaivaia le vibration e ala i le faʻateleina o le taʻiala taʻiala ma faʻaitiitia le avanoa talafeagai.

4. Suia foliga o le tootoo e aveese ai le resonance

Aua o le mea ua ta'ua o le puna o le vibration o lealavai faatonutonue tupu i le taulaga faʻafefe lea e televave le tafe ma le mamafa e suia vave, suia le foliga o le sui o le throttle e mafai ona suia le tele o le puna vibration, lea e faigofie ona foia pe a le malosi le resonance.

O le auala faʻapitoa o le faʻaliliuina lea o le faʻafefe o le valve core e 0.5 ~ 1.0mm i totonu o le vaʻaiga tatala vibration.Mo se faataitaiga, afa'aogaina e le tagata lava ia alavai fa'atonutonu omigao lo'o fa'apipi'iina i tafatafa o le nofoaga o le aiga o se falegaosimea.O le leo faaili e mafua mai i le resonance e aafia ai isi tagata faigaluega.A mae'a ona liliu ese le pito i luga ole alatoto ile 0.5mm, e mou atu le leo fa'aili.

5. Suia le vaega fa'amalo e fa'aumatia ai le fa'alogo

O metotia e:

Suia uiga tafe, logarithmic i le laina, laina laina i le logarithmic;

Suia le fa'atumu o le valve.Mo se fa'ata'ita'iga, sui le ituaiga o polo i le "V"-foliga fa'aulu alatoto, ma sui le ituaiga pa'u pa'u o le alavai nofoa lua i le ituaiga lima;

Suia le lima faamalama i se lima e iai pu laiti, ma isi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le DN25 nofoa lua-nofoa valve i totonu o se fale fetilaisa nitrogen e masani ona tetete ma gau i le sootaga i le va o le alavalo auga ma le valve autu.Ina ua maeʻa ona matou faʻamaonia o le resonance, na matou suia le laina laina faʻapitoa valve i le logarithmic valve core, ma ua foia le faafitauli.O le isi faʻataʻitaʻiga o le DN200 lima valve o loʻo faʻaaogaina i totonu o fale suʻesuʻe o se kolisi vaalele.O le palaka alatoto na feliuliua'i malosi ma ua le mafai ona fa'aaogaina.A maeʻa ona sui le lima ma se faamalama i se lima ma se pu laʻititi, na vave ona mou atu le suiga.

6. Suia le ituaiga valve faatonutonu e aveese ai le resonance

Ole ala faanatura ole fa'atonutonu ole va'a ma fa'asologa fa'atulagaina e ese'ese fa'anatura.Suiga o le ituaiga valve faatonutonu o le auala sili lea ona aoga e faʻaumatia ai le resonance.

O le resonance o le valve e matua ogaoga i le taimi o le faʻaaogaina - e tete malosi (i tulaga ogaoga, e mafai ona faʻaumatia le valve), taʻavale malosi (e oʻo lava i le alavai e vibrated pe milo), ma maua ai le pisapisao malosi (e oʻo atu i le 100 decibels. ).Tau lava o le suitulaga o le valve i se valve ma se eseesega faʻavae tele, ma o le a vave ona aʻafia, ma o le a faʻafuaseʻi ona mou atu le resonance malosi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ua filifilia se valve lima DN200 mo le faʻalauteleina o le poloketi o se fale gaosi vinylon.O lo'o iai fa'ailoga e tolu i luga.O le paipa DN300 e oso, o le valve plug e sui, o le pisapisao e sili atu i le 100 decibels, ma le tatalaina o le resonance e 20 i le 70%.Mafaufau i le tatalaina o le resonance.O le tikeri e tele.Ina ua uma ona faʻaaogaina se valve nofoa-lua, na mou atu le resonance ma sa masani le taotoga.

7. Metotia e faaitiitia cavitation vibration

Mo le cavitation vibration mafua mai i le pa'u o cavitation bubbles, o se mea masani le sailia o auala e faʻaitiitia ai le cavitation.

O le malosi o le a'afiaga e maua mai i le pa'u o le pa'u e le fa'atinoina i luga o le mea malo, ae maise o le va'a autu, ae o lo'o mitiia e le vai.O alatoto lima o lo'o i ai lenei uiga, o lea e mafai ai ona sui le fa'aulu o le fa'alava fa'apala i se ituaiga lima.

Fa'atino uma faiga e fa'aitiitia ai le fa'aosoina, e pei o le fa'atuputeleina o le tete'e fa'alaiti, fa'atuputeleina le mamafa o le orifice, fa'asolo po'o fa'asologa fa'aitiitiga fa'aitiitiga, ma isi.

8. Aloese mai le ala o le osofa'i o galu

O le fa'ate'ia o galu mai fa'apogai mai fafo e mafua ai le vibration valve, lea e mautinoa lava o se mea e tatau ona 'alofia i le taimi masani o le faʻaogaina o le valve faʻatonutonu.Afai e tupu sea vibration, e tatau ona faia ni faiga tutusa.


Taimi meli: Oke-27-2023

Fa'atatauga

Paipa lalo ole eleele

Paipa lalo ole eleele

Fa'avaivai

Fa'avaivai

Faiga Suavai

Faiga Suavai

Sapalai meafaigaluega

Sapalai meafaigaluega