O lo'o tafe le valve faatonutonu, o le a se mea e tatau ona ou faia?

1. Fa'aopoopo le ga'o fa'amau

Mo valve e le fa'aogaina le ga'o fa'amaufa'ailoga, mafaufau e fa'aopoopo le ga'o fa'amaufa'ailoga e fa'aleleia atili ai le fa'atinoga o le fa'amaufa'ailoga.

2. Fa'aopoopo mea fa'atumu

Ina ia faʻaleleia le faʻamaufaʻailogaina o le faʻapipiʻiina i le valve stem, e mafai ona faʻaogaina le auala e faʻaopoopo ai le faʻapipiʻiina.E masani lava, e faʻaaogaina faʻapipiʻi faʻafefiloi lua poʻo le tele-layer.Naʻo le faʻateleina o le aofaʻi, e pei o le faʻateleina o le numera mai le 3 fasi vaega i le 5 vaega, o le a leai se aafiaga manino.

3. Sui le fa'atumu o le kalafi

O le fa'aogaina lautele o le PTFE fa'apipi'i o lo'o i ai le vevela fa'aogaina i le va o le -20 i le +200°C.A suia tele le vevela i le va o le pito i luga ma le pito i lalo, o lona faʻamaufaʻailogaina o le a matua faʻaitiitia, o le a vave ona matua ma o lona olaga o le a puupuu.

O fa'atumu graphite fetu'una'i e fa'ato'ilaloina nei fa'aletonu ma maua ai se olaga umi o le tautua.O le mea lea, o nisi fale gaosi ua suia uma le faʻapipiʻiina o le PTFE i le faʻapipiʻiina o graphite, ma e oʻo lava i vaʻa faʻatonutonu fou na faʻatau na faʻaaogaina pe a uma ona sui le pusa PTFE ma faʻapipiʻi graphite.Ae ui i lea, o le hysteresis o le faʻaaogaina o le graphite filler e tele, ma o nisi taimi e tolotolo i le taimi muamua, o lea e tatau ai ona tuʻuina atu se iloiloga i lenei mea.

4. Suia le itu o le tafe ma tuu le P2 i le pito o le alavai.

A tele le △P ma lapopoa le P1, o le fa'amauina o le P1 e mautinoa lava e sili atu ona faigata nai lo le fa'amauina o le P2.O le mea lea, e mafai ona suia le ala o le tafe mai le P1 i le pito o le valve i le P2 i le pito o le valve, lea e sili atu ona aoga mo valve e maualuga le mamafa ma le eseesega o le mamafa.Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona mafaufau faʻamaufaʻailoga P2.

5. Fa'aaogā fa'amau fa'amau tioata

Mo le faʻamaufaʻailogaina o le pito i luga ma le pito i lalo, le faʻamaufaʻailogaina o le nofoa valve ma le pito i luga ma lalo o le valve tino.Afai o se faʻamaufaʻailoga mafolafola, i lalo o le maualuga o le vevela ma le maualuga o le mamafa, o le faʻamaufaʻailogaina e le lelei, ma mafua ai le leaka.E mafai ona e fa'aogaina se fa'amau fa'amau tioata, e mafai ona maua ai fa'ai'uga fa'amalieina.

6. Toe sui le kesi fa'amaufa'ailoga

I le taimi nei, o le tele o faʻamau faʻamaufaʻailoga o loʻo faʻaaogaina pea laupapa asbestos.I le maualuga o le vevela, o le faʻamaufaʻailogaina e le lelei ma e puupuu le ola tautua, e mafua ai le leaka.I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaogaina faʻamaʻi manuʻa tui, "O" mama, ma isi, lea ua faʻaaogaina e le tele o faleoloa.

7. Faʻamau faʻamau faʻamau ma faʻamaufaʻailoga i faʻamau manifinifi

I le faʻatulagaina o le valve faʻapipiʻi ma le faʻamaufaʻailoga "O", pe a faʻaaogaina gaskets mafiafia ma faʻalavelave tele (e pei o laupepa faʻafefe), pe afai o le faʻamalosi e asymmetrical ma o le malosi e asymmetrical, o le faʻamaufaʻailoga o le a faigofie ona faʻaleagaina, tilted ma deformed.E matua afaina ai le faatinoga o le faamauga.

O le mea lea, pe a toe faʻaleleia ma faʻapipiʻi lenei ituaiga valve, e tatau ona faʻapipiʻi faʻamau faʻamalosi faʻatasi (ia maitauina e le mafai ona faʻamauina i le taimi e tasi).E sili atu pe afai e mafai ona suia le gasket mafiafia i se gasket manifinifi, lea e faigofie ona faʻaitiitia le faʻaogaina ma faʻamautinoa le faʻamau.

8. Faʻateleina le lautele o le faʻamaufaʻailoga

O le alatoto mafolafola (e pei o le pa'u alatoto o le lua-tulaga valve ma lima valve) e leai se ta'iala ma ta'iala fa'asaga i luga o le nofoa valve.A'o galue le valve, o le valve core e fa'atatau i le malosi i tua ma tafe mai i fafo mai le itu o le tafe.Square, o le tele o le va tutusa o le valve core, o le sili atu ona ogaoga o lenei tulaga tulaga tasi o le ai ai.E le gata i lea, o le deformation, non-concentricity, poʻo le laʻititi laʻititi o le valve faʻamaufaʻailoga pito i luga (e masani lava 30 ° chamfering mo taʻiala) o le a iʻu i le faʻamaufaʻailoga autu valve pe a latalata i le tapunia.O le fa'ai'uga fa'ai'u mata e tu'u i luga o le fa'amaufa'ailoga o le nofoa valve, e mafua ai ona oso le va'a autu pe a tapuni, po'o le le tapunia uma, fa'atuputeleina ai le va'a o le valve.

O le fofo sili ona faigofie ma sili ona aoga o le faʻateleina lea o le faʻamaufaʻailoga pito i luga o le valve, ina ia mafai ai e le laʻititi laʻititi o le pito pito i luga ole valve e 1 i le 5 mm laʻititi nai lo le nofoa valve, ma ia lava le taʻiala e faʻamautinoa ai o le valve. o lo'o ta'ita'ia le 'autu i totonu o le nofoa valve ma fa'amautu lelei fa'amaufa'ailoga fa'afeso'ota'i luga.


Taimi meli: Oke-27-2023

Fa'atatauga

Paipa lalo ole eleele

Paipa lalo ole eleele

Fa'avaivai

Fa'avaivai

Faiga Suavai

Faiga Suavai

Sapalai meafaigaluega

Sapalai meafaigaluega