Fufulu Fa'avae Fa'avae

E fa'afefea le gasualavaigaluega

O le manatu o lo'o i tua o le alavai fa'avevela o le fa'afefeteina o le vai i luga o le fa'afefe.E otometi lava ona opeopea i luga le opeopea se'ia oo i luga o le fa'amaufa'ailoga o le uafu fa'afefe pe a o'o le maualuga o le vaialavaie oso a'e ona o le pa'u o le vai.O se mamafa faapitoa o le a mafua ai ona tapunia otometi le polo.A alu le paipa, ona tu lea o le polo opeopea i le pito i lalo o le ipu polo ma alu ese mai ai le tele o le ea.O le taimi lava e uma ai le ea i totonu o le paipa, e tafe atu le vai i totonualavai, e tafe i totonu o le ipu polo opeopea, ma tulei i tua le polo opeopea, ma mafua ai ona opeopea ma tapuni.

Afai e le manuia le pamu, o le a amata ona faʻatupuina le malosi leaga, o le polo opeopea o le a pa'ū, ma o le tele o le suction o le a faʻaaogaina e tausia ai le saogalemu o le paipa.A uma le polo, o le kalave e mafua ai ona toso i lalo le tasi pito o le leve.Ua i ai nei le leve i se tulaga faasā.O le ea e alu ese mai le pu e ala i se va o loʻo i ai i le va o le leve ma le vaega faʻafesoʻotaʻi o le pu.O le maualuga o le sua e si'i a'e i le tu'u atu o le ea, ma opeopea agai i luga ona o le pa'u o le vai.O le pito pito i luga o le fa'amaufa'ailoga o lo'o faasolosolo malie ona oomi i luga o le pu e sao ai se'ia o'o ina poloka atoa le pu atoa.

Le taua o alavai fa'asu

Mo se taimi umi, ua le mafai e tagata ona foia le mataupu autu o le tafe soo o le vai i totonu o le paipa ona e le o lava lo latou malamalama pe o iai le kesi o paipa o le tufatufaina o vai i le taulaga ma pe mafai ona pa.Ina ia mafai ona malamalama atili i le samala vai o le ituaiga kesi o loʻo i ai le vai tipi, e tatau ona tatou faʻamatalaina mafuaʻaga mafuaʻaga o le teuina o le kesi i le taimi masani o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga vai faʻapea foʻi ma le talitonuga o le faʻateleina o le mamafa o le paipa ma paipa-pa.

1. O le gaosiga o le kesi i totonu o le paipa sapalai vai e tele lava ina mafua mai i tulaga e lima nei.O le puna lea o le kesi i totonu o fesoʻotaʻiga paipa masani.

(1) Ua motusia le fesootaiga o paipa i nisi nofoaga po o le atoatoa ona o se mafuaaga;

(2) fa'anatinati ma fa'asa'o vaega o paipa ma'oti;

(3) O le alavai faʻafefe ma le paipa e le lava e faʻataga ai le tuiina o le kesi ona o le tafe o le tasi poʻo le sili atu o tagata faʻaoga tetele ua vave ona suia e faʻatupu ai le leaga o le mamafa i le paipa;

(4) Lisi kesi e le o tafe;

(5) O le kesi e maua mai i le malosi le lelei o le faʻagaioiga o loʻo tuʻuina atu i totonu o le paipa suction pamu vai ma le impeller.

2. Uiga fa'agaioiga ma su'esu'ega o lamatiaga ole taga ea ole feso'otaiga paipa vai:

O le auala autu o le teuina o le kesi i totonu o le paipa o le slug flow, lea e faasino i le kesi o loʻo i le pito i luga o le paipa e pei o le tele o taga ea tutoʻatasi e le faʻaauau.E mafua ona o le lautele o le paipa paipa o le paipa e eseese mai le lapopoa i le laʻititi i le itu o le tafega autu o le vai.O le kesi o lo'o i totonu, le lautele o paipa, uiga o le paipa umi, ma isi mea e fuafua ai le umi o le taga ea ma le vai o lo'o nofoia.O su'esu'ega fa'ata'ita'i ma le fa'atinoga fa'atino e fa'aalia ai o taga ea e femalaga'i fa'atasi ma le tafe o le vai i le pito i luga o le paipa, ma fa'aputu fa'aputu i pi'o paipa, va'a, ma isi mea e 'ese'ese le lautele, ma maua ai le fa'avevesi o le mamafa.

O le ogaoga o le suiga i le saoasaoa o le tafe o le vai o le ai ai se aafiaga taua i luga o le maualuga o le mamafa e mafua mai i le gaioiga o le kesi ona o le maualuga o le le mautonu i le saoasaoa o le tafe o le vai ma le itu i totonu o le paipa.O faʻataʻitaʻiga talafeagai ua faʻaalia ai o lona mamafa e mafai ona oʻo atu i le 2Mpa, lea e lava e talepeina ai paipa vai masani.E taua foi le manatua o fesuiaiga o le mamafa i luga o le laupapa e aafia ai le tele o taga ea o loʻo faimalaga i soo se taimi i totonu o le paipa.O le mea lea e fa'ateteleina ai suiga o le mamafa i le tafe o le vai e tumu i le kesi, ma fa'ateleina ai le avanoa e pa ai paipa.O mea e maua i le kesi, fausaga o paipa, ma le fa'agaioiga o elemene uma ia e a'afia ai le lamatiaga o le kesi i paipa.O lamatiaga e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua: manino ma natia, ma o latou uiga e faapenei:

O fa'alavelave fa'afuase'i e masani ona aofia ai vaega nei

(1) Suavai faigata e faigata ai ona pasia le vai Pe a o'o le vai ma le kesi i vaega, o le tele o le fa'afefe o le va'a fa'afefeteina e toetoe lava a leai se aoga ma e na'o le fa'alagolago i le micropore exhaust, e mafua ai le ogaoga o le "a'a poloka," lea e taofia ai. o le ea mai le vaivai, mafua ai ona tafe le vai, faʻaitiitia pe faʻaumatia foi le vaega faʻasolosolo o le alavai o le vai, poloka le tafe o le vai, faʻaititia le malosi o le taʻavale, siitia le tafe i le lotoifale, ma faʻateleina le ulu vai. leiloa.E manaʻomia le faʻalauteleina o le pamu vai, lea o le a sili atu le tau i le tulaga o le eletise ma felauaiga, ina ia mafai ai ona faʻatumauina le uluaʻi faʻasalalauga poʻo le ulu vai.

(2) (2) Ona o le tafe o le vai ma le paipa o le paipa e mafua mai i le le tutusa o le ea, ua le mafai ai ona faʻaogaina lelei le faʻaogaina o le vai. O le tele o paipa o loʻo faʻatupuina e alavai faʻafefe, lea e mafai ona tuʻuina atu se vaega itiiti o le ea.E mafai ona faʻaumatia se paipa vai e ala i le paʻu o le kesi e mafua mai i le leaga o le gas, lea e mafai ona oʻo atu i le mamafa e oʻo atu i le 20 i le 40 atemosifia ma e tutusa le malosi faʻaleagaina o le 40 i le 80 atemosifia o le mamafa.E oo lava i le uʻamea sili ona malosi e faʻaaogaina i le inisinia e mafai ona afaina.Na iloa e inisinia mai le Kolisi o Inisinia ina ua maeʻa suʻesuʻega o se kesi pa.O se vaega o paipa vai i totonu o le taulaga i saute e na o le 860m le umi, faatasi ai ma le paipa o le DN1200mm, ma o le paipa na pa i le 6 taimi i le tausaga e tasi.

O le faʻaleagaina o le paʻu o le kesi e mafua mai i le le lava o le paipa paipa vai e mafua mai i le alavai faʻafefe e mafai ona naʻo sina vaega itiiti o le faʻafefe, e tusa ai ma le faaiuga.O le mataupu autu o le pa o paipa ua iu lava ina foia e ala i le suiina o le ta'a'alo i se alavai fa'avevela fa'avavevave malosi e mafai ona fa'amautinoa ai le tele o le fa'asu.

(3) O le saosaoa o le tafe o le vai ma le malosi malosi i totonu o le paipa o loʻo faʻaauau pea ona suia, o faʻamaufaʻailoga o le faiga e le mautu, ma e mafai ona tulaʻi mai le vibration ma le pisa ona o le faʻaauau pea o le faʻamalolo o le ea i totonu o le vai ma le alualu i luma o le fausiaina ma le faʻalauteleina. taga ea.

(4) O le pala o le uamea o le a faatelevaveina e ala i le faʻaalia o le ea ma le vai.

(5) O le paipa e maua ai leo le lelei.

O lamatiaga natia e mafua mai i le taavalevale leaga

1. O le fa'a'ese'ese le lelei e ono mafua ai ona fesuisuia'i le mamafa o le paipa, le sa'o o le fetu'una'iga o le tafe, le sa'o lelei o le fa'atonutonuina o le paipa, ma le le aoga o le puipuiga o le saogalemu;

2. Ua fa'atupula'ia le paipa o le vai;

3. O loʻo i ai le tele o faʻaletonu o le paipa, ma faʻalavelave faʻaauau pea le mamafa e faʻavaivaia ai puipui ma sooga paipa, e mafua ai faʻafitauli e aofia ai le faʻapuupuuina o le ola ma le maualuga o tau o le tausiga;

O le tele o suʻesuʻega faʻapitoa ma nisi o faʻatinoga faʻatinoga ua faʻaalia ai le faigofie tele o le gaosia o le samala vai e sili ona leaga, lea e sili ona matautia i le paipa, pe a oʻo i le paipa faʻapipiʻi vai o loʻo i ai le tele o kesi.O le fa'aaogaina umi o le a fa'aitiitia ai le ola o le puipui, fa'apalapala atili, fa'ateleina ai le vai gau, ma ono mafua ai ona pa le paipa.

Ole fa'aletonu ole paipa ole mafua'aga autu ole tafega o paipa ile taulaga.O le pito i lalo ole paipa e manaʻomia ona faʻamamā, ma o se alavai faʻafefe e mafai ona faʻamalolo o le fofo sili lea.O le fa'atosina maualuga-saosaoa fa'alava ua fa'amalieina nei mana'oga.

O pusa, ea malulu, paipa suauu ma kesi, sapalai vai ma alavai paipa, ma felauaiga slurry mamao e manaʻomia uma le alavai taʻavale, o se vaega fesoasoani taua o le paipa paipa.E masani ona faʻapipiʻiina i luga o le maualuga poʻo le tulilima e faʻamama ai le paipa o le kesi faaopoopo, faʻateleina le lelei o paipa, ma faʻaitiitia le faʻaogaina o le malosi.

Tulaga 'ese'ese o alavai fa'a'ave'esea

Ole aofa'i ole ea malepe ile vai e masani ile 2VOL%.O le ea o loʻo faʻaauau pea ona tuliesea mai le vai i le taimi o le tuʻuina atu ma aoina i le pito maualuga o le paipa e maua ai taga ea (AIR POCKET), lea e faʻalavelave ai le tuʻuina atu o le vai ma mafua ai le faʻaitiitia o le 5-15% i le faʻaogaina o le vai. gafatia.Ole fa'amoemoega muamua ole va'a fa'amalo ole micro ole fa'ate'aina lea ole ea malepe ole 2VOL%, ma e mafai ona fa'apipi'iina i fale maualuluga, paipa gaosi, ma nofoaga pamu pamu laiti e puipui pe fa'aleleia atili ai le lelei o le tu'uina atu o le vai ma fa'asaoina le malosi.

O le tino o le valve o le tasi-lever (SIMPLE LEVER TYPE) micro-exhaust valve ei ai lona foliga oval.304S.S u'amea u'amea o lo'o fa'aogaina mo vaega uma i totonu, e aofia ai le fa'a'au'au, leve, fa'avaa leve, ma nofoa valve.I totonu, 1/16″ fa'ata'ita'iga pu fa'aaoga.E oʻo atu i le PN25 faʻatonuga faʻatonuga e talafeagai mo ia.


Taimi meli: Iul-21-2023

Fa'atatauga

Paipa lalo ole eleele

Paipa lalo ole eleele

Fa'avaivai

Fa'avaivai

Faiga Suavai

Faiga Suavai

Sapalai meafaigaluega

Sapalai meafaigaluega