O lo'o fa'aauau pea ona fa'amalieina mana'oga faufale ma faufale

I le avea ai ma maketi mulimuli, o le fausiaina o se tasi lea o tagata sili ona tele faʻatau o palasitika ma polymer composites.O le tele o talosaga e matua lautele lava, mai taualuga, faʻailoga, puipui puipui, pa ma mea faʻapipiʻi e oʻo atu i paipa, fola, sola, faitotoʻa ma faamalama ma isi.                                                                                      管件安装图片

                                                  O le paipa palasitika mama e faigofie ona faʻapipiʻi, faʻaogaina ma tausia.O le fetuutuuna'i o palasitika o lona uiga o paipa palasitika e mafai ona faʻafetaui le feʻaveaʻi o le palapala.

 

O se suʻesuʻega maketi 2018 a le Grand View Research na faʻatauaina ai le vaega o le lalolagi i le $ 102.2 piliona i le 2017 ma faʻamoemoe o le a tupu i se fua faatatau o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o le 7.3 pasene i le 2025. O le PlasticsEurope, i le taimi nei, ua faʻatatauina o le vaega i Europa e faʻaaogaina pe tusa ma le 10 miliona metric. tone palasitika i tausaga ta'itasi, pe tusa o le tasi vaelima o le aofa'i o palasitika o lo'o fa'aaogaina i le itulagi.

O faʻamaumauga lata mai a le US Census Bureau o loʻo faʻaalia ai ua toe faʻaleleia le fausiaina o fale nofomau a Amerika talu mai le taumafanafana talu ai, ina ua paʻu mai ia Mati ia Me ona o le faʻagesegese o le tamaoaiga ona o le faʻamaʻi.Na faʻaauau pea le siʻitia i le 2020 ma, e oʻo atu ia Tesema, o tupe faʻaalu fale nofomau na siitia i le 21.5 pasene mai ia Tesema 2019. O le maketi o fale a Amerika - faʻamalosia e le maualalo o tului mokesi - o loʻo fuafua e faʻaauau pea le tuputupu aʻe i lenei tausaga, e tusa ai ma le National Association of Home. Faufale, ae i se fua fa'agesegese nai lo le tausaga talu ai.

Po o le a lava, e tumau pea le maketi tele mo oloa palasitika.I le fausiaina, o talosaga e masani ona faʻatauaina le tumau ma e umi le ola, o nisi taimi e faʻaaogaina mo le tele o tausaga, pe a le o le sefulu tausaga.Mafaufau i faamalama PVC, siding poʻo fola, poʻo paipa vai polyethylene ma mea faapena.Ae ui i lea, o le gafataulimaina o loʻo i luma ma totonugalemu mo kamupani o loʻo atiaʻe oloa fou mo lenei maketi.Ole fa'amoemoe ole fa'aitiitiga o otaota ile taimi ole gaosiga, ma ia fa'aaofia le tele o mea toe fa'aaogaina i oloa e pei ole taualuga ma le fa'ato'aga.

                                                                                                                                                                01 Toe fa'aaogaina mamalu mooloa PVCtagata fai mea
O le US-based Vinyl Sustainability Council (VSC) na tuʻuina atu talu ai nei le 2020 Vinyl Recycling Award i kamupani e lua-Azek Co. ma Sika Sarnafil, o se lala o Sika AG.Azek e faavae i Chicago ua faʻateleina le faʻaogaina o mea toe faʻaaogaina i lona TimberTech brandPVClaupapa fa'ailoga ma ufiufi mai le 30% i le 63%.Na maua mai le toeitiiti atoa le afa o ana mea toe faʻaaogaina mai fale gaosi oloa ma faʻatau oloa fafo, ma faʻafeiloaʻi pe tusa ma le 300 miliona pauna o otaota mai otaota i le 2019.
原材料图片
                                                                                                                                                         
                                                                                                                                            02Teletele vinyl ta'ele e fai ma filifiliga fola
O le fola o se isi faʻaoga faʻavavevave faʻaoga mo vinyl i fale nofomau ma faʻatau pisinisi.E ui o le taugofie, o le vinyl utilitarian ua faʻaaogaina i le fola mo le tele o tausaga, o metotia fou o le gaosiga o loʻo fesoasoani e faʻaleleia le lelei ma le ata o le oloa ina ia mafai ai ona faʻataʻitaʻiina faʻamaʻi laupapa poʻo maʻa aʻo vaivai pea i lalo o vae, umi ma faigofie. mama.O se tasi o suʻesuʻega maketi i le 2019 o loʻo faʻamoemoeina le maketi o le fola o le vinyl tiles (LVT) e tupu mai le $ 18 piliona i le 2019 i le $ 31.4 piliona i le 2024, ma faʻamauina ai le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 11.7 pasene mai le 2019 i le 2024.信图片_20210330094349▲ I le tulaga o le tau ma le aofaʻi, i le vaitau o faʻataʻitaʻiga mai le 2019 i le 2024, ua faʻatatauina o le itulagi o Asia ma le Pasefika o le a nofoia le tele o sea o le maketi fola o le vinyl tile (LVT).

Talu ai o mea e faʻaaogaina i falemaʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi ma potu taʻavale o loʻo i ai ni paʻu e mafai ona tetee atu i vailaʻau faʻaleagaina o vailaʻau faʻafomaʻi ma vai o le tino, o loʻo sili atu ona lauiloa.Na faailoa mai e le lipoti e tusa ai ma le tau ma le voluma, o le itulagi o Asia ma le Pasefika e tatau ona nofoia le tele o vaega o le maketi fola o le vinyl tile (LVT) i le vaitaimi o le vavalo. 

Taimi meli: Mati-30-2021

Fa'atatauga

Paipa lalo ole eleele

Paipa lalo ole eleele

Fa'avaivai

Fa'avaivai

Faiga Suavai

Faiga Suavai

Sapalai meafaigaluega

Sapalai meafaigaluega