O le a le taimi e faʻaaoga ai le vaʻa vae

A alavai vaeo le asiaki alavaie na'o le tasi le itu e mafai ai ona tafe.E fa'aaogaina se alavai vae i le mea e mana'omia ai se pamu, e pei o le taimi e mana'omia ai le asu mai o le vai mai se vaieli i lalo o le palapala.O le alavai vae e fa'amauina ai le pamu, fa'ataga le vai e tafe i totonu ae le fa'atagaina e toe tafe i tua, ma fa'aoga lelei i vaita'ele, vaituloto ma vaieli.

Auala e galue ai le alavai vae
I le avea ai o se alatoto e mafai ai na o le tasi le ala e tafe ai, o le alavai vae e tatala i le tasi itu ma tapunia pe a oo le tafe i le itu faafeagai.O lona uiga o talosaga e pei o vaieli, e na o le vai e mafai ona maua mai i le vaieli.Soo se vai e totoe i totonu o le paipa e le faatagaina e toe tafe i tua i le alatoto i le vaieli.Sei o tatou tilotilo totoa i lenei faiga.

I vaieli papa'u o le eleele, o le fa'aogaina o alavai vae e aofia ai mea nei:

Muamua, mafaufau i le tulaga o le valve vae.E fa'apipi'i i le pito o le aoina o le paipa (le pito i le vaieli lea e maua mai ai le vai).E tu latalata i le pito i lalo o le vaieli.
A ola le pamu, ona faia lea o le suction, toso vai i totonu o le paipa.Ona o le mamafa o le vai o loʻo sau, e matala le alavai pito i lalo pe a tafe i luga le vai.
A tape le pamu, ona taofi lea o le mamafa i luga.A tupu lenei mea, o le a galue le kalave i luga o le vai o loʻo totoe i totonu o le paipa, ma taumafai e toe ave i lalo i totonu o le vaieli.Ae ui i lea, o le alavai vae e taofia lenei mea mai le tupu.
O le mamafa o le vai i totonu o le paipa e tuleia ai le alavai pito i lalo.Ona o le alavai pito i lalo e tasi le ala, e le tatalaina i lalo.Nai lo lena, o le mamafa mai le vai e tapunia mau ai le alatoto, e taofia ai se toe tafe mai i tua i totonu o le vaieli ma mai le pamu i tua i le sump.
Fa'atau Valve Va'a PVC

Aisea e te mana'omia ai se alavai vae?
E aoga alavai vae aua e puipuia ai le ono faaleagaina o le pamu ona o le paie ma taofi le maumau o le malosi.

O nei valve o se vaega taua o soʻo se faiga pamu.O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga o loʻo faʻamatalaina pe faʻafefea ona galue le valve vae i se fua laʻititi.Mafaufau i le aafiaga o le le faaaogainase alavai vaei tulaga tetele, maualuga atu le gafatia.

I le tulaga o le pamuina o le vai mai se sump eleele i se tane i luga o se fale, e tatau ona faʻaaogaina se pamu eletise malosi.E pei o faʻataʻitaʻiga, o nei pamu e masani lava ona galue e ala i le faia o suction e faʻamalosi ai le vai i luga o le paipa i le tane manaʻomia.

A ola le pamu, o loʻo i ai se koluma vai tumau i totonu o le paipa ona o le suction ua gaosia.Ae pe a tape le pamu, ua alu ese le suction ma aafia ai le kalave i le koluma vai.Afai e le faʻapipiʻiina le alavai vae, o le a tafe ifo le vai i lalo o le paipa ma toe foʻi i lona amataga.O paipa o le a leai se vai, ae tumu i le ea.

Ona toe ki lea o le pamu, o le ea i totonu o le paipa e poloka ai le tafe o le vai, ma e tusa lava pe ola le pamu, e le tafe le vai i totonu o le paipa.A tupu lenei mea, e mafai ona mafua ai le paie ma, afai e le faʻaalia vave, e mafai ona faʻaleagaina le pamu.

Ole alavai pito i lalo e foia lelei lenei faafitauli.A pe le pamu, e le mafai ona toe tafe i tua le vai.Ua sauni pea le pamu mo le isi fa'aoga.

Le faʻamoemoega o le vaʻa vae
Ole alavai vae ole alavai siaki e fa'aoga ile pamu.O lo'o fa'aaogaina i tulaga eseese i totonu o le fale fa'apea fo'i ma nisi fa'aoga tau alamanuia.E mafai ona faʻaogaina alavai vae i pamu e pamu ai vai (e taʻua o pamu vai) (e pei o le vai) poʻo mea faʻapisinisi (e pei o kesi) (taʻua o pamu pneumatic).

I le fale, e faʻaaogaina alavai vae i vaituloto, vaitaʻele, vaieli, ma soʻo se mea e iai se pamu.I totonu o fale gaosi oloa, o nei valve e faʻaaogaina i pamu lapisi, pamu ea e faʻaaogaina i vaitafe ma vaituloto, laina taofi ea mo loli faʻatau, ma isi faʻaoga e faʻaaogaina ai pamu.Latou te galulue lelei i totonu o se fale gaosi oloa e pei ona latou faia i totonu o se vaituloto tuafale.

O le alavai vae ua mamanuina e faʻatumauina le pamu, faʻatagaina le vai e tafe i totonu, ae le o fafo.O lo'o iai ni fa'amama e ufiufi ai le avanoa o le valve ma e mafai ona pupuni pe a mavae sina taimi - aemaise lava pe a fa'aaogaina e su'e vai mai se vaieli po'o se vaituloto.O le mea lea, e taua le fa'amama e le aunoa o le valve ina ia fa'atumauina lelei.

Filifili le alavai vae taumatau
alavai vae apamemea itu

E manaʻomia se valve vae i le tele o tulaga.Soo se taimi lava e iai se talosaga e manaʻomia ai le tafe faʻatasi, e manaʻomia se alavai vae.O se alavai vae lelei e fesoasoani e sefe le malosi ma puipuia le pamu mai le faaleagaina, faʻalautele lona olaga atoa.Manatua e taua tele le faʻaogaina o le valve vae sili ona lelei e mafai, aua e mafai ona faigata ona maua pe a faʻapipiʻi.


Taimi meli: Iuni-02-2022

Fa'atatauga

Paipa lalo ole eleele

Paipa lalo ole eleele

Fa'avaivai

Fa'avaivai

Faiga Suavai

Faiga Suavai

Sapalai meafaigaluega

Sapalai meafaigaluega