Faatasi ai ma le faʻaputuina o pusa mamafa e 23,000, toeitiiti atoa le 100 auala o le a afaina!Lisi o fa'aaliga o le oso a le va'a Yantian i le uafu!

Ina ua uma ona taofia le mauaina o kapeneta mamafa e auina atu i fafo mo le 6 aso, na toe faaauau ai e le Yantian International le mauaina o kapeneta mamafa mai le 0:00 i le aso 31 o Me.

Peita'i, na'o le ETA-3 aso (o lona uiga, tolu aso a'o lumana'i le aso fa'atatau e taunu'u mai ai le va'a) e talia mo uta mamafa.O le taimi o le faʻatinoina o lenei fuataga e amata mai ia Me 31 e oʻo ia Iuni 6.

Na faasilasila mai e Maersk i le afiafi o Me 31 e faapea o le Yantian Port's faʻamaʻi puipuia faiga ua atili faʻamalosia, o le maualuga o le malae vaʻaia ua faʻaauau pea ona faʻateleina, ma le gaioiga i le itu i sisifo e leʻi toe faʻaleleia.O le gaosiga lelei i le itu i sasae e na o le 30% o le tulaga masani.O lo’o iai le fa’amoemoe o le a fa’aauau pea le tumutumu o le malaeva’a i le vaiaso fou ma tuai ai fo’i va’a.Fa'alautele ile 7-8 aso.

O le siitia atu o le tele o vaa ma uta i uafu o loo siomia ai ua atili ai le pisi o uafu lata ane.

Na taua fo’i e Maersk e fa’apea, o lo’o fa’apea fo’i ona a’afia auaunaga ta’avale o lo’o ulufale atu i le Uafu o Yantian e la’u mai ai container i le pisi o ta’avale i tafatafa o le nofoaga, ma ua fa’amoemoe o le a tuai mai ta’avale gaogao pe a ma le 8 itula.

Aʻo leʻi oʻo i lenei mea, ona o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi, na tapunia e le Yantian Port nisi o faʻailoga i le itu i sisifo ma taofia le faʻatau atu o oloa faʻapipiʻi.Ua silia ma le 20,000 atigipusa le uta o oloa.
E tusa ai ma faamaumauga a le Lloyd's List Intelligence o le sailia o vaa, o le tele o vaʻa container o loʻo faʻapipiʻi i tafatafa o le taulaga o Yantian.

Na taʻua e le tagata suʻesuʻe o Linerlytica, Hua Joo Tan, o le faʻafitauli o le faʻalavelave o le uafu o le a umi se tasi i le lua vaiaso e foia ai.

Ae o le mea e sili atu ona taua, o tau o uta ua siisiitia e ono “toe sii i luga.”

Ole numera o TEU mai le amataga o le taulaga o Yantian, Saina i US ports uma (o le laina togitogi paepae e faʻaalia ai le TEU i le isi 7 aso)

E tusa ai ma se lipoti i le Securities Times, toetoe lava 90% o oloa auina atu i fafo a Shenzhen i Amerika ma Europa e afua mai Yantian, ma e tusa ma le 100 auala vaalele ua aafia.O le a iai foi se aafiaga tu'itu'i i luga o oloa auina atu i fafo mai Europa i Amerika i Matu.

Fa'aaliga i uta uta o lo'o i ai fuafuaga e va'ava'ai mai Yantian Port i se taimi lata mai: fa'alogo lelei i le malosi o le fa'ailoga i le taimi ma galulue fa'atasi ma fa'atonuga talafeagai pe a uma ona tatalaina le faitoto'a.

I le taimi lava e tasi, e tatau foi ona tatou gauai atu i le taofia o malaga a le kamupani vaʻa e igoa ia Yantian Port.

O le tele o kamupani va'a ua tu'uina atu fa'aaliga o le oso i luga o le uafu

1. Ua suia e Hapag-Lloyd le uafu

Hapag-Lloyd o le a suia mo sina taimi le telefoni i Yantian Port i le Far East-Northern Europe Loop FE2/3 i Nansha Container Terminal.O folauga e faapea:

Sasa'e Mamao Loop 2 (FE2): voy 015W AL ZUBARA, voy 013W MOL TREASURE

Sasa'e Mamao Loop 3 (FE3): voy 001W HMM RAON

2. Fa'aaliga o le oso o le uafu a Maersk

E talitonu Maersk o le a fa’aauau pea le tumutumu o le malaeva’a i le vaiaso fou, ma o le a tuai fo’i va’a mo le 7-8 aso.Ina ia toe faʻaleleia le faʻatuatuaina o le faʻatulagaina o felauaiga, e tele vaʻa Maersk e tatau ona oso i Yantian Port.

Ona o le mea moni e faapea o le auaunaga loli i Yantian Port o loʻo aʻafia foi i le faʻalavelave faʻafuaseʻi, e faʻatatau e Maersk o le a tuai le taimi e piki ai pusa gaogao i le itiiti ifo i le 8 itula.

3. MSC sui le taulaga o valaau

Ina ia 'alofia le toe fa'atuai o fa'asologa o folauga, o le a faia e le MSC suiga nei i ala/malaga nei: sui le uafu o le telefoni.

igoa ole auala: LEONA
Igoa o le vaa ma le folauga: MSC AMSTERDAM FL115E
Suia mea e aofia ai: fa'aleaogaina telefoni uafu YANTIAN

igoa ole auala: ALBATROSS
Igoa o le vaa ma le folauga: MILAN MAERSK 120W
Suia mea e aofia ai: fa'aleaogaina telefoni uafu YANTIAN

4. Fa'asilasilaga o le fa'amalolo ma le fetu'una'iga o fa'agaioiga fa'atau atu ma le ulufale mai e TASI

O le Ocean Network Express (ONE) na fa'ailoa talu ai nei e fa'apea, o le fa'atuputeleina o iata o Shenzhen Yantian International Container Terminal (YICT), o lo'o fa'atupula'ia ai le fa'alavelave o le uafu.O le taofia ma le fetuunaiga o ana galuega e auina atu i fafo ma ulufale e faapea:

Xu Gang, sui pule sili o le Yantian Port District Epidemic Prevention and Control Field Command, fai mai o le gaioiga o loʻo i ai nei o le Yantian Port e naʻo le 1/7 o le masani.

Yantian Port o le lona fa tele lea i le lalolagi ma le lona tolu tele i Saina.Ole fa'agesegese ile taimi nei ile fa'agaioiina o fa'au'uga, fa'atutusa o pusa uta, ma le tuai o fa'asologa o felauaiga o le a matua a'afia ai le au va'a o lo'o fuafua e va'a i Yantian Port i se taimi lata mai.

 


Taimi meli: Iuni-04-2021

Fa'atatauga

Paipa lalo ole eleele

Paipa lalo ole eleele

Fa'avaivai

Fa'avaivai

Faiga Suavai

Faiga Suavai

Sapalai meafaigaluega

Sapalai meafaigaluega